Eladás Villa, talatamaty, Antananarivo, Madagaszkár, TALATAMATY

Eladás - Cod. 27659

  • Tipus: Villa
  • Terület: 600 m²
  • Szobák száma: 6
  • Emelet: 2
  • Épület állapota: Excellent

A 600 m 2 -es bútorozott, teljesen berendezett villa az Ivato nemzetközi repülőtér 15 mn-jén és az Antananarivo főváros 20 m-jén fekszik, kiváltságos környezetben és csendes környezetben, 3000 m2-es trópusi kerttel, amelyet 4 méter magas kerületű fal biztosít, gyümölcsfák (datolyaszilva, banánfák, alma-fahéj, körtefák, almafák, papayák, gránátalma, szőlőskertek), túlfolyó medence nagy integrált jakuzzival, zuhanyzók, pizzakemence a tábortűzben és egy hagyományos varanga.


Három parkolóval és egy nagy parkolóval, egy vályúkhoz való játszótérrel, egy tóval halakkal, 2 konyhakerttel, az őr és a mosoda függőségével a külső tér nagyon praktikus.

Két kompresszorral és két 1000 l (250 gallon) víztartállyal és automatikus géneratorral felszerelt, az ingatlan vágás esetén teljesen autonóm.

A teljesen légkondicionált villa négy nagy, bútorozott hálószobával, gondosan elrendezve, mindegyik saját fürdőszobával, egy 150m2-es szülői lakosztály erkéllyel, 15 m2-es képernyővel, projektorral és házimozi-val (műholdas 200 csatornás csatornák), irodai íróasztallal (WiFi internet-hozzáférés) ), öltöző, 60 m2-es fürdőszoba, űrsporttal.

A biliárdasztalos 150m2-es társalgó és étkező tökéletesen hasznos az Ön fogadásainál.

A 60 m2-es, Labradorite kőből és Katafray-ből készült konyha teljesen felszerelt amerikai hűtőszekrénnyel, fagyasztótartóval és vízkútral.

A villa az európai szabványok szerint épült, minőségi anyagokból. Betonfalak, talaj és famegmunkálás rózsafából, sziklaszigetelés gyapjú tetővel, visszafordítható klímaberendezés telepítve 2011-ben, automatikus világítás az egész kertben.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Ad írta: Private
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB