Eladás Villa, talatamaty, Antananarivo, Madagaszkár, talatamaty

Eladás - Cod. 38888

  • Tipus: Villa
  • Terület: 600 m²
  • Szobák száma: 6
  • Emelet: 2
  • Épület állapota: Excellent

A teljesen berendezett, 600 m2-es lakóterületű villa 15 percre fekszik az Ivato nemzetközi repülőtértől és 20 percre Antananarivo fővárosától, kiváltságos és csendes környezetben, 3000 m2-es trópusi kerttel, amelyet falak, gyümölcsfák ( datolyaszilva, banánfák, fahéj alma, körtefák, almafák, papaja, gránátalma, szőlő ...), egy végtelenített medence, zuhanyzó, fás tüzelésű pizzakemence és egy hagyományos veranda.
Három garázsával és hatalmas parkolójával, húsfürdőjével (pétanque), halastójával, két növényi telkével, melléképítésével az őrző számára és a mosókonyha számára a kültéri terület nagyon praktikus. 1000 l-es és automatikus generátora esetén az ingatlan áramszünet esetén teljesen autonóm.
A teljesen légkondicionált villa négy nagy, gondosan berendezett hálószobával rendelkezik, mindegyik saját fürdőszobával, beleértve egy 150 m2-es erkélyes lakosztályt, 15 m2 mozi képernyőt, projektorot és házimozi, irodát, nagy öltözőt, fürdőszobát 60m2-es sportterülettel.
A 150m2-es biliárdasztalos nappali és étkező tökéletesen hasznos az Ön fogadásainál.
A 60m2-es, teljesen felszerelt konyha, egyedi tervező által készített, labradorit kőből és katafray fából készült darab amerikai amerikai hűtőszekrénnyel rendelkezik.
A villa az európai szabványoknak megfelelően épült, minőségi anyagokkal. Betonfalak, rózsafa padló és famegmunkálás, kőzetgyapot-tetőszigetelés, visszafordítható klímaberendezés telepítve 2011-ben, automatikus külső világítás a kertben.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Ad írta: Private
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB