Eladás Villa, Majunga-Amborovy- Petite Plage, Majunga, Madagaszkár, boulevard duplex ANTSIRANANA

Eladás - Cod. 42616

  • Tipus: Villa
  • Terület: 390 m²
  • Szobák száma: 7
  • Emelet: 2

Fedezze fel álmát a kortárs életről ebben a csodálatos villában Diego Suarezben, Madagaszkáron. A modern és elegáns kialakítású villa minden kényelmet és luxust kínál, amelyre szüksége van a pihenéshez és az élet élvezetéhez.

A villa '4 tágas és világos hálószobából áll, mindegyikhez saját fürdőszoba tartozik. A nagy ablakokból lélegzetelállító kilátás nyílik a Sugar Loaf bájira. A nappali, az étkező és a konyha teljesen felszerelt és tökéletesen kialakított, hogy a családdal vagy a barátokkal együtt élvezhesse a pihenés pillanatait.

De ennek a villának a központi eleme kétségtelenül a privát medence. és fedett szabadtéri terasza. Élvezze a napozást, vagy mártózzon meg a vízben, hogy lehűljön. Ideális hely a kikapcsolódásra és felfrissülésre a régió felfedezésével töltött nap után.

Ez a villa egy csendes és békés környéken található, pár percre Diego Suarez összes szolgáltatásától, beleértve az éttermeket, üzleteket és strandokat. Ez a tökéletes nyaralóhely azok számára, akik el akarnak menekülni a városi életből, miközben a szolgáltatások közelében vannak.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy saját, modern, medencés villájával rendelkezzen Diego Suarezben, Madagaszkáron. Lépjen kapcsolatba velünk most, hogy megbeszéljük a látogatást. Nem fogsz csalódni!

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB